Djurkommunikation att tala med djur på andra sidan

Nu har jag varit på djurkommunikarion dvs att tala med min kanin Stumpan efter hennes bortgång.

Jag hade sällskap av modebloggaren Joumana som också har flera kaniner. Jag tog med mig Stumpams urna som jag fick då betala 800 kr för. Jag fick då träffa 3 av Maria Therese elever som går kursen för att kunna kommunicera både med djur som har gått bort och med sjuk som lever.

Vi skulle ta med oss två bilder en bild av ett djur som inre lever och en som lever. På den som lever tog jag en bild på bloggaren Nettans svarta hund.

Jag har inte längre några av mina kaniner kvar och jag kommer aldrig mer skaffa mig kaniner för de dör så fort och man blir så ledsen när man har fäst sig vid dem.

Här nedan ser ni kursgården som ligger i Aghersta som drivs av Maria Therese och Ulf. Längre ned tipsar jag om en föreläsning jag ska gå på som jag verkligen ser fram emot. Jag älskar att åka ut till Agersta för här finns även hästar och jag har varit elev på ridskolan. Finns även en ridbutik där jag brukar handla kläder för jag gillar ridkläder även om jag inte längre är lika aktiv med att rida.

Nedan ser ni Alexandra hon håller i min kanin Stumpans urna där kaninen ligger sedan 11 år tillbaka. Än har jag inte glömt Stumpan och jag kommer aldrig mer att träffa på en kanin som henne. Hon var otroligt lugn och intelligent. Hon orkade aldrig umgås med andra kaniner och som jag trivdes i sitt eget sällskap.

Alexandra kunde även se bilder av hur det såg ut kring kaninen.

Missa inte!

Jag kommer gå på en föreläsning som heter  ”Bevis för själens överlevnad”  och då kommer det även ingå medial demonstration med Charlotta Ahlén och Maria Karlsson som båda även har utbildats av just Maria Therese. Föreläsningen kommer bl.a handla om Maria Therese senaste bok med samma titel. Folk verkar ha svårt att tro på det övernaturliga så här får ni då ta del av hur man egentligen kan bevisa att själen överlever vidare. För vi vill gärna ha bevis innan vi tror på något.

Jag ser verkligen fram emot denna föreläsning och det kommer även att säljas böcker som Maria Therese själv har skrivit till ett förmånligt pris.

Maria Therese är otrolig pedagogisk och lär ut på en nivå så att alla förstår. Samt allt låter så logiskt när hon föreläser eller lär ut. Flera hundra elever har gått hos henne och många är återkommande. Första gången jag var där var nog för ca 13 år sedan skulle jag tro. Hennes kurser är också de första kurserna jag någonsin kom i kontakt med. Jag är verklige en inbiten gäst på denna kursgård och jag verkligen rekommenderar er prova olika kurser hos henne då utbudet är många.

Föranmälan: Till MariaTherese Bohman Agerhill på [email protected] eller 0702-106822.

Datum: Tisdag 4e april kl 18-19.30 2023

Din investering: 220 kr inkl fika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *