Hur ser min trapp ut

Jag är så nöjd med min egen bostad som är mitt i centrala Uppsala.

Nedan ser ni vårt eget bibliotek som vi har i trapphuset och här kan man sätta sig ned på en bänk och läsa böcker eller varför inte bygga en pussel.

Vi har även ett eget museum där man kan se hur det såg ut före och efter dessa byggnader byggdes.

I dag har jag äntligen hittat ett tårtfat som är otrolig stor med glaskupa av glas så klart. I den ska jag dekorera fin choklad och bakverk. Jag har konstgjord mat och bakverk hemma som jag pryder matsalen med.

I vanliga fall jobbar jag med sociala medier dvs digital mediabyrå. Vi håller på att få in en helt ny tjänst som då kommer gynna alla som är företagare. Vi hjälper till med innehåll dvs content marketing som det heter på engelska. Är du företagare och vill nå ut mer så kan du alltid ta kontakt med mig så berättar jag mer.

Vi har då folk som kommer hjälpa er att nå ut mer till era kunder.

Hur ska du nå ut till dina kunder i bruset?

Tänk dig så många som jagar samma kund som dig, men hur ska du göra för att kunden ska lyssna och välja just dina tjänster och produkter? Det är här vi kommer in och kommer hjälpa dig och skräddarsy så att det passar just dina kunder att hitta just dig.

I biblioteket såg jag en ny bok om Carl Linné som faktiskt bodde ett stenkast från min bostad. De som bor i huset lämnar in sina böcker och så får de som bor där låna dem. Detta är en mycket bra idé som alla kan göra i sin trappuppgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *