När jag ska garnera maten på topp nivå

Jag älskar verkligen att dekorera vare sig det gäller mat eller om jag ska måla.

Jag har i dag tillsammans med 3 små möss (barn) varit på Walmstedska gården som är ett museum som har tillhört en professor och hans familj i Uppsala.

Jag har även haft massor av möten i dag innan så jag blev färdig med 3 möten och ett av dem fick jag ta på zoom medans jag körde bilen. Ibland hinner jag verkligen inte ha möte så jag får köra bil och ta mina möten samtidigt. Har fått så otroligt mycket att göra och det verkar bli värre för varje månad som går.

I morgon ska jag i varje fall möta upp bloggaren Joumana som är modebloggare och skräddare för att åka i väg på en seans där elever ska få träna sitt medlemskap på bl.a oss två.

Nedan har jag dekorerat med olika frukter som ni kan se. Jag tar mycket bilder på dekorerade maträtter som jag lagar. Detta kan få folk till att tro att jag alltid är noga med maten. Fast det handlar om att jag vill ta fina bilder för bloggen och andra sociala medier som jag driver.

I går hade jag utbildning om SEO för en av våra duktiga bloggare som driver en e-handel. Jag är numera expert på e-handel och hjälper företag med rankning av deras e-handel och hur de ska fylla på den med relevant innehåll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *