Uppsalas finaste café på Brantingstorg

Nu har jag suttit i möte hela förmiddagen och ska äntligen till biblioteket för Wikipedia möte.

Många av våra bloggare är offentliga personer så jag behöver verkligen lära mig hur man lägger in folk på Wikipedia. Dvs jag lägger in våra offentliga bloggare på deras Wiki sidor.

Vi kommer snart också få en offentlig person till vårt team och detta är vi superglada för. Vi är i dag 11 personer som jobbar på blogbiz digitala mediabyrå och vi bara växer. När det gäller Internet så slutar internet aldrig att växa därav har vi blivit så stora på bara 3 år som vi snart har funnit.

Missa inte!

På lördag ska jag på seans för elever som ska träna på att kommunicera med djur hos Maria Therese på Mithera Developement. Jag ska då ta med mig bilder av min framlidne kanin Stumpan. Jag har hennes urna som jag kommer att ta med mig. Samt så ska jag även ta med en bild på ett levande djur också. Detta får ni verkligen inte missa för jag ska få budskap av min kanin Stumpan. Saker kaninen inte kunde säga till mig när hon levde kan hon göra nu genom spirituell medium. Detta är så spännande då jag alltid själv har varit en sökare och kommer alltid att söka. Jag må vara en entreprenör som driver 3 bolag och ändå andlig sökare som en hobby. Jag brukar säga att den som inte söker fastnar i ett råttbo resten av sitt liv. Jag har varit med i tv programmet Outsiders och tack vare det har jag verkligen lyckats och dessutom även kunnat nätverka på toppnivå.

Nedan har vi Liva som följde med mig till en av Uppsalas finaste bageri och café nämligen Brantingstorg café.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *