Jag har verkligen attraherat in min drömlägenhet

Ni som följer mig vet att jag bodde redan väldigt centralt, men då inte riktigt i smeten.

Nu bor jag mitt i smeten och kliver bara ut från porten så ser jag alla restauranger och butiker. Detta är verkligen en dröm jag har haft väldigt länge. Det handlar inte bara om att jag fick komma närmare centrum utan jag fick verkligen den lägenhet jag också har gått och drömt om. Det var inte så svårt för mig att få denna lägenhet då jag vet att man kan bara få det man föreställer sig att man kan få.

Det du ska göra är att känna in känslan hur det skulle kännas om din dröm gick i uppfyllelse och då kommer universum verkligen att leverera det till dig.

Hur kul är det att dammsuga? Låt en städbolag som Städalliansen fixa det åt dig.

Att flytta kräver väldigt mycket energi

När jag flyttade fick jag verkligen planera 3 månader innan flytten. Här ska jag ge dig bra tips på allt du bör tänka på när du ska flytta samt om du behöver flyttstäd.

Hemstädning är bekvämt tänk så rent och fint det blir sedan.
  • Börja planera såsom jag gjorde dvs minst 3 månader innan så att du hinner i god tid. Skriv ned på en lista alla rum du har och vilka varor du har för att sedan beta igenom listan.
  • Jag började direkt med att packa allt som var kuriosa dvs prydnader som jag hade i mitt vitrinskåp. För det är saker vi egentligen aldrig behöver mer än att de är en fröjd för ögat.
  • Sedan ska du gå över till att packa ned säsong kläder som du inte tar på dig.
  • Köket tar längst tid av alla rum så här få du plocka lite i taget och äta mat sista veckan på café och restaurang så slipper du packa upp kastrullerna igen.
  • Städa varje rum för sig eller anlita flyttstädning Kungsbacka så att du får grundlig hjälp i stället. För när du har flyttat ut dina möbler så blir det otroligt smutsigt och här kommer du verkligen behöva flyttstädning. För då behöver du bara tänka på att packa och flytta dina möbler resten sköter städfirman åt dig.
  • Du kan också anlita hemstädning Kungsbacka om du bor väldigt stort och verkligen inte har tid att städa ditt hem. Kanske jobbar du redan på ett hotell, café och restaurang. Då står man redan mycket på benen och verkligen inte orkar stå ännu mer när man kommer hem. Att få denna typ av hemstädning kan verkligen vara guld värd i dessa tider då vi har för lite tid och är allmänt uppbokade hela tiden. Tur att allt har gått över till digitalt för då kan du vara hemma och boka in alla tjänster dessutom. Gå bara in på deras hemsida och boka in dagar du behöver flyttstädning eller hemstädning så ska du se att du kommer få massor av tid till annat.
  • Be också om en offert hos detta städbolag dvs ta in offert på städtjänster så att du vet mellan tumme och pekfinger hur mycket detta kommer att kosta dig. Allt detta hittar du hos städfirma Kungsbacka så besök gärna deras hemsida. Länk finns ovan så kan du även ringa dem om du vill ha mer detaljerad svar på dina frågor.
  • Sista veckan behöver du även frosta av din frys och plocka ut all mat från kylskåpet. Har du saker i kylskåpet så åk och lämna i ditt nya kylskåp i din nya lägenhet. Så gjorde jag för samma dag hade jag mat att äta och behövde inte köpa hem mat direkt. Folk tänker inte på att spara lite mat också så att de faktiskt har något att äta i den nya bostaden. Kanske hittar man inte till någon butik direkt om man kanske flyttar till ett helt nytt område. Många glömmer också att äta mat för att de känner att de har tok för mycket att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *