Så strålar du från insidan och ut

Alla har vi en glans inom oss. Ibland behöver den dock lite hjälp på traven för att verkligen skina igenom från insidan och ut. För visst är det inte helt enkelt att skina, när man är trött, sliten och allmänt omotiverad? Men vi ska berätta några enkla små knep som gör att det blir enklare för din glans att hitta hela vägen ut till utsidan. 

 Hjälp din glans på traven

Man måste börja någonstans och det är inget fel att ta hjälp när det behövs. Du kan boosta din egen glans genom att addera någon accessoar från ett brand som du gillar. Välj gärna något som du kan titta på, till exempel en ring eller ett armband. På så vis blir du undermedvetet påmind om din egen inre glans och den växer sig allt starkare.  

Ta hand om både insidan och utsidan 

För att du ska orka stråla behöver du ta hand om dig, på djupet. När man är trött och sliten prioriterar man gärna bort sig själv först. Ofta är det sådant som hudvårdsrutiner, hårvård och sminkning som får stryka på foten först. Man har helt enkelt inte ork och man måste prioritera sin energi. 

 

Samtidigt blir det snabbt till en nedåtgående spiral. Om du tittar dig i spegeln och ser ett trött och slitet ansikte som tittar tillbaka – varje dag – så ställer din hjärna också in sig på att du faktiskt är trött och sliten. Det blir lite som en självuppfyllande profetia så att säga.  

 

För att få mer energi kan du börja med att boosta kroppen inifrån. Teer är något som faktiskt kan verka både energigivande och rogivande. Du kan med fördel välja ett te av god kvalitet, och anpassa gärna ditt val av te efter ändamålet. Tänk på att svart te innehåller koffein, så om du gärna dricker te på kvällen så välj då ett rogivande kvällste för att inte bli alltför pigg. 

 

Ha som vana att göra tedrickandet till din egen mysiga stund. Prioritera dig själv under denna stund och gör något positivt även för utsidan. Det kan till exempel vara att lägga en ansiktsmask, fixa frisyren eller varför inte ta dig tiden för en lättare sminkning? Det ger så väldigt mycket för energin. 

Låt även själen få sitt

 

För att du ska orka stråla hela vägen ut, behöver också din själ få sitt, för även den blir sliten och trött. Kanske behöver du rensa ut dåliga energier, eller kanske behöver du ta del av en healingsession? Det fina med till exempel healing är att den går att genomföra även på avstånd. 

 

Det kan också vara så enkelt som att du behöver få ventilera lite med någon och kanske få lite andra tankar och intryck. Ofta fastnar man i sina egna tankebanor och det behövs input från någon annan för att orka bryta mönstret.  

 

Din själ färgas av sådant som du matar den med. Umgås med människor du tycker om och som ger dig energi och inspiration. Men glöm inte att det också är viktigt att vila när du behöver, för att orka med. Det är inget fel att vara trött, och ibland behöver man vila extra mycket. Känn efter vad du behöver och agera utifrån det, så skiner din glans snart igenom med sin fulla kraft. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *