Min bil är som mitt andra hem

För mig har min bil haft en otrolig stor betydelse genom alla år som jag har ägt en bil. Det är som mitt andra hem dvs jag kan lätt använda den och röra mig fritt vart jag vill. När man har en egen bil kan man lätt ta det för givet. När man blir bilägare för första gången inser man dess värde på ett helt annat sätt. När bilen väl är hos en verkstad då tar man verkligen inte den för givet. Man inser då vilken plats bilen har i ens värdefulla liv. Jag har alltid älskad BMW och det är exakt vad jag kör just nu i dag.  Så vad kan vara bättre än motoroptimering BMW för min del?

 

Att motoroptimera bilen har sina fördelar

Man hör på namnet att motoroptimera handlar om att få ett mycket bättre grepp och värde av bilen. Eftersom man använder bilen dagligen så är det också värt att optimera den. Det finns så klart massor av föredelar med att motoroptimera och jag radar upp några här nedan:

  • Förbättrad gasrespons dvs bilen kommer kännas enklare när du använder den. Själva bilen kommer kännas som om den har fått ett helt annat lyft när du använder den. Prova själv före och efter optimeringen för att kunna avgöra skillnaden.
  • Bättre vridmoment att själva bilen också speciellt för oss som använder bilen varje dag. Jag själv bor mitt i centrum ändå har det blivit en vana att använda bilen.
  • Du har också 60 dagar på dig att prova dig fram och se om du inte är nöjd med optimeringen. För då kan du få den ännu mer optimerad tills att du verkligen är nöjd.

 

Jag själv vet tex att en bil som är i ett garage har bättre förutsättningar att hålla sig hel och ren. Ändå har jag valt att parkera den utomhus även när det är snö och is ute. För jag vill inte parkera i ett garage där det är trångt för då kommer jag aldrig orka använda bilen. Jag tar hellre en kort promenad ut för att åka i väg med bilen på olika ärenden. Om jag skulle parkera den i vårt garage som är i samma hus som jag bor i skulle det bli trångt. Vad händer om det är trångt tänker ni? Jo då kommer jag både göra repor på min egen bil och grannens bil. Jag har inte råd med det för det blir dyrare i längden.

Om jag dessutom skulle optimera min bil så skulle den också kännas nyare och skulle kännas om helt ny även om det skulle gå några år på bilens nacke.

Läs även hur du kan eko köra din bil dvs Eco driving mycket bra tips!

Du kan fylla i din bils uppgifter på hemsidan se nedan bild:

Använder du också din bil varje dag som jag gör?

Då kanske du också borde passa på att motoroptimera din bil. Prova en gång så kommer du att känna skillnaden hur lätt det blir att använda bilen. Sedan är det upp till dig i fortsättning om detta är något för dig eller inte. Har du en bil se till att vårda den och ta bra hand om den. Då kan du också sätta ett högre pris på den när du väl ska sälja den vidare.

Detta företag som motoroptimerar bilar finns i Sverige och Danmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *