Konferens för att veta mer om SEO

Det har varit så givande för min del att deltaga i en konferens för att lära mig allt om SEO.

Detta är vad jag jobbar med dagligen och man kommer aldrig att sluta lära sig om hur internet tänker när det kommer till algoritmen på nätet. Alla företag bråkar om första sidan på Google och det gör även jag med mina 3 företag som jag driver. Självklart träffade jag också mycket intressanta personer och vi höll oss på Clarion Hotell Gillet som är ca 100 meter i från min egen bostad då jag bor mitt i centrala Uppsala.

I dag är en av mina delägare på Kista mässan för Fastfood mässan jag bjöd in honom på. I morgon åker jag dit med Mita, Janet, Karolina och Nettan. Vi kommer att ha det så kul och vi kommer få provsmaka på så mycket.

Mitt tips till alla bloggare som ska dit med mig är att inte äta sig mätt vid första ståndet för då kommer ni verkligen inte orka äta av allt.

Ser så fram emot i morgon för det är den roligaste dagen på året. För mig är det motion att gå igenom allt och på det få äta gott som andra har lagat.

Nedan är Clarion Hotell Gillet på Dragarbrunnsgatan och min första lägenhet var den som låg i byggnaden precis bredvid hotellet vi delade garage dessutom. Jag drömmer fortfarande om den lägenheten och garaget.

Otrolig god kycklingsallad med hela kycklingbröst. Jag förstår inte hur folk kan klara av att laga så goda rätter med bara sallad och kyckling.

 

 

Jättegoda små munkar och kaffe till efter maten. Min dag har varit super och jag fick lära mig massor som jag så klart tar med mig hem.

Här ser ni kaffe och fika som vi fick ta efter måltiden. En gång i tiden ordnade jag konferens för mina f.d delägare och i dag ångrar jag att jag hade så bråttom att ta in alla mina kontakter till dem. Man ska vara väldigt försiktig med att presentera sitt nätverk för folk man inte riktigt kan lita på. För de kan förstöra ditt anseende när de missbrukar både ditt och ditt närverks förtroende. Din nätverk kommer då inte ha förtroende för dig mer om du presenterar dem för fel folk. Ingen av dem var seriösa människor och jag verkligen hoppas på att ingen av dem kommer min väg mer.

När jag ens ser någon av dem på bild med någon så vill jag inte ens ha kontakt med någon som ens känner dem. Jag har blivit så bränd att jag är otrolig försiktig med vilka jag ens minglar med i dag. Tack och lov så har jag bara bra människor omkring mig som är engagerade i att växa som företagare i stället för att engagera sig i att sätta krokben på andra. Tänk om folk skulle lägga ned sin tid på att utvecklas som person och företagare då hade de skapat ett imperium i dag. Tyvärr bilden av människor ser inte ut så och det är verkligen bristvara på människor som verkligen vill utvecklas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *