Fina tänder och snus

Jag har nu gått hos en mycket duktig tandhygenist för att få finare tänder.

Jag har nu bestämt mig för att alltid borsta tänderna efter varje stor måltid så att jag får in vanan. Man blir så mycket gladare när man har borstat tändern. En sak jag har hört är att flour har man i tandkräm för att lättare kunna hjärntätta människor. Om så vore varför går alla människor fortfarande åt olika håll. Tänk att någon kan hitta på en myt som cirkulerar till en sanning till slut.

Snus missfärgar tänderna

Sedan folk inre längre får röka överallt har många gått över till att snusa i stället. Som om det vore så mycket bättre för tänderna och hälsan.

Har du hört talas om Göteborgs Rapé?

Göteborgs Rapé (som betyder “rivet” på franska) Jag har nämligen studerat franska i 6 år så allt som är fransk får folk att tycka att det är lite mer exklusivt. Denna snus har sålts och producerats ända sedan 1850-talet i Göteborg, vilket gör den också till något många känner till.  1919 blev det ett eget varumärke i hela Sverige dvs varumärket blev känt utanför Göteborg dessutom.

Vill du sluta snusa?

Det är dax att sluta snusa och nu kan du göra det för det finns nämligen tobaksfria nikotinpåsar som du kan använda dig utav. Du trappar ned precis såsom du trappar ned allt annat som inte är bra för din hälsa. Det ser inte ens fint ut när folk har en snusprilla i läppen. Vare sig du är man eller kvinna så har det någonsin sett attraktivt ut. Samt snusare har ofta väldigt dåliga tänder och deras tandläkarkostnader blir alltid dyra. Tänk er att alltid ha missfärgade tänder och aldrig kunna våga visa dem offentligt.

Om du slutar snusa så slipper du även dessa problem och kan ägna dig åt något annat. Att snusa är ju något snusare gör varje dag och dessa pengar kan man faktiskt lägga ned på annat i stället. Finns så mycket spännande saker man kan göra i stället för att förstöra sina tänder och andedräkt med snus. Finns inget värre än när folk ska snusa och röka.

Gör dig själv en god tjänst

Om du verkligen vill vara snäll mot dig själv och dina tänder så slutar du att snusa. Det finns avslappningsövningar du kan göra samt använda dig utav den tobaksfria nikotinpåsar som verkligen kommer att hjälpa dig på traven. När du en gång har slutat kommer du aldrig mer att börja igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *