Boris Arnovic föreläsning med väninnan Janet

Jag åkte i väg med Janet på en föreläsning som hon själv bjöd in mig på.

Det var en mycket pampig villa de bodde i som hade föreläsningen och de jobbar som konstnärer i vanliga fall. Nästa torsdag kommer jag och ett gäng bloggare åka i väg på Fast food mässan. Det blir Mita, Janet, Nettan, Karolina, Oskar och jag så klart.

Oskar, Karolina och jag driver ett AB tillsammans och vi är alla också bloggare hos mig. Blogbiz kommer att ändra totalt i mars då våra stora bloggare inte längre får plats så kommer de flyttas till en helt ny plats och bli självständiga men ändå tillhöra företaget. Blogbiz kommer också att utvecklas med en helt ny sätt att jobba. Jag vill ej avslöja detta förrän vi har startat upp det för då är jag rädd att andra kommer att kopiera min affärsidé.

Vi kommer dessutom bli fler som kommer att jobba då vi också är en digital mediabyrå samt även blir en PR byrå inom sociala medier och kommer hjälpa företag på bästa sätt att synas. På tisdag är jag också på en föreläsning på ett fint hotell i Uppsala. Jag är inte sorten som orkar resa långt fast att jag ser tåget utanför min bostad numera. Min lägenhet nu är väldigt stor och det är en bostadsrätt.

Här brukar jag bjuda in alla mina bloggare och kollegor över en god lunch för man kan titta ut och se hela Konsert och Kongress samt Stadshuset med alla politiker.

Föreläsningen nedan handlade om kvantfysik och jag känner att jag redan är expert på detta område. Jag menar inte att jag inget mer har att lära mig utan att just nu känner inte jag att någon har lyckats lära mig något jag själv inte redan kan. Jag verkligen längtar efter kunskap och har alltid varit en sökare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *