Äntligen är vårt AB registrerad

Nästa torsdag kommer jag och några av våra härliga bloggare besöka Fastfood mässan i Kistamässan.

Det ska bli så kul att få provsmaka alla rätter och bakverk. Ett tips jag gav till mina bloggare var att inte äta sig mätt i början så att man har plats i magen att smaka på alla varumärken som bjuds. Jag kommer även ha med mig mina delägare på denna mässa då det är viktigt för dem att lära sig hur man nätverkar. För nästa år kommer säkerligen vårt varumärke att synas också så att besökarna kan få testa våra produkter. Vi har funnits sedan 2020 i ett enskild bolag och numera 2023 är vi ett AB.

För att vårt AB ska kunna ha koll på allt kommer vi verkligen behöva en duktig revisor. En revisor ska kunna hålla reda på allt både våra utgifter och inkomster. Revisor ska bokföra allt så attvi kan göra det vi är duktiga på. Tex så är jag otroligt duktig på att byta tjänster med andra företag. När det kommer till det administrativa så önskar jag att någon anna sköter den delen helt och hållet åt oss. Så då är det också bra med en ekonomichef Stockholm för att slippa göra allt själv.

Om alla ska göra allt i ett bolag blir det spretigt och inget blir gjort.. Därför ska rätt person  göra rätt sak dvs rätt man vid rätt arbetsuppgift. Jag och mina delägare är som natt och dag inget har vi gemensamt samt förutom det viktigaste i ett bolag dvs respekt och distans.

Kistamässan och Fastfoodmässan

Nu ser jag verkligen fram emot denna Fastfoodmässa och jag besöker den varje år. Förra året var jag där med svägerskan Karolina och i år är hon med igen. Samt med oss har vi även Janet som också ska provsmaka maten. Så det är då med Karolina jag har företaget och kommer anlita en ekonomichef.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *