När min vän sierskan kommer samlas hela släkten

Jag har en väninna som är otrolig duktig medium på ett mycket läskigt sätt. Ingen kommer i närheten av hennes medlemskap och då menar jag det INGEN!

Jag som bloggare har marknadsfört tusentals medium som har sagt saker jag redan vet. Vem betalar folk för att de ska säga saker man redan vet? Man vill höra det man inte vet och man vill veta om sin framtid. Numera gör jag heller inga misstag genom att dra till mig oärliga människor. Jag frågar bara min vän vad det är för en sorts människa. Hon i sin tur talar då om för mig vad jag har framför mig. Dvs om det är en människa jag ska radera eller ha kvar. Jag vill ha 100 procent ärliga människor omkring mig. De flesta jag träffar är också mina delägare, anställda och bloggare. Eftersom vi har över 100 bloggare så kan ni själva föreställa er hur ofta jag sitter i möte eller träffar dem fysiskt.

I morgon kommer också en av mina gamla bloggare till mig för vi ska gå igenom hennes övriga business. Jag är inte bara support när det gäller att blogga och tjäna pengar på bloggen. Jag är också den man vänder sig till för att konsultera hur man kan expandera sitt företag i övrigt. Tex så har jag en bloggare som även säljer prenumeration av hennes egen tidning. Till henne gav jag rådet att ge nya kunder annonsering gratis i 3 månader. För då får de chansen att läsa tidningen och är tidningen bra så återkommer de. Om de trots gratis annons inte återkommer så behöver man göra något extra med själva tidningen.

Vill du att din verksamhet når ut till fler?

På blogbiz kommer även företagare kunna ha en blogg utan att blogga själva. Vi kommer då ha folk som assisterar bloggen varje månad och för detta tillkommer en kostnad. När det gäller företag kan inte våra bloggare assistera kostnadsfritt eftersom företag inte annonserar på en kommersiell sida.

Nedan ser ni min brorsson Oliver som spår i kaffesump. Han har fått lära sig en del av min mediala väninna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *