Frukost är det godaste jag vet

Något har verkligen ändrats i vår föda annars skulle inte människor ha så mycket matintolerans över en natt.

Jag vet att de E ämnen man använder sedan 3 år tillbaka är inte samma sak som man använde förut. Dvs konserveringsmedel i dag och för 3-5 år sedan har inte samma egenskaper. Jag blev intolerant över en dag och jag överdriver inte. Sedan försöker typ alternativa terapeuter förklara varför jag inte tål nu men tålde förut. Vad är det som gör att folk har slutat lyssna?

Både läkare och andra människor verkar vara helt ointresserade av verkligheten. Folk kommer med förklaringar som inte ens har ett samband med problemet. Det är som att någon ska fråga mig varför de har ont i magen så ska jag svara att “jo i ditt tidigare liv eller barndomen så gillade din mamma inte katter”

Jag verkligen älskar frukost bästa jag vet är när det finns en hel buffé att välja bland. Bästa med hotell är just att de har denna typ av buffé.

I går hela dagen hade jag möte med en av mina delägare för det AB vi har startat. Samt så har jag haft möte med våra tekniker så att blogbiz.se ska byggas ännu mer bättre då vi bara växer. Samt i dag ska jag ha möte med en grupp som har startat en stiftelse. Jag vet inte riktigt vad mötet kommer handla om och vad de önskar av mig. Troligen handlar det om den marknadsförings jag kan bistå med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *