I kylan med svägerskan Karolina

När jag och Karolina var i Knivsta så haglade det och visst var det kul men inte att få det i ansiktet.

Jag kommer åter i dag gå på Wikipedia kurs och har redan lärt mig massor. Det företag jag driver som är AB har ett varumärke som ska läggas in på Wikipedia nämligen.

Jag har också blivit politisk aktiv dvs gått med ett parti och ska inte nämna vilken ännu. Det är ett parti jag alltid har röstat på och som är en av Sveriges största partier. Jag går med då jag vill påverka och inte påverkas. Jag tror att jag kan bidra med mycket själv i stället för att sitta hemma och klaga på att inget fungerar så vill jag nu påverka det åt rätt riktning i stället.

I går hela dagen hade jag bloggmöten med två av våra bloggare och Nettan som har hand om ekonomin på blogbiz. Vi är nu över 100 bloggare och har nått 16 miljoner visningar sedan starten. Sidan har flyttats för att vi ska bli av med spam och virus. Detta har gjort att bloggarna ser fortfarande lite konstiga ut samt att vi inte kan se statistiken ännu. Vi kommer få fler funktioner också med flytten. Tex så kommer man kunna kommentera och när man gör det så delas det automatisk på Facebook. Detta kommer göra att bloggarna får större spridning. Vi kommer även lägga in SEO Yoast premium för att alla bloggar då kommer få ännu bättre rankning på Google. Vi är en digital mediabyrå och har över 10 personer som jobbar på blogbiz.

Jag jobbar som support och är den första som har kontakt med bloggarna i början och sedan får bloggarna kontakt med varsin agent som hjälper dem vidare i utvecklingen. Vi är den enda portal och digital mediabyrå som verkligen har personlig kontakt och support med våra bloggare. Tack vore blogbiz så har jag också fått ett stort nätverk av företagare då vi främst vänder oss till entreprenörer eftersom de har mest att leverera sina besökare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *