När Carola är på besök

Carola är en av våra hälsobloggare på blogbiz.se och jag brukar gå till henne för zonterapi.

Nedan är hon hemma hos mig då jag själv är utbildad inom EFT tryckfältsterapi och lär ut till mina bloggare. Oavsett om man tror på denna metod eller inte så fungerar den. Det är otroligt givande att önska sig saker med EFT för allt man önska sig faller in.

Zonterapi är bra för så mycket och i mitt fall så hjälper den mig att bli av med överflödig vätska i kroppen. Alltid skämmer Carola bort mig när jag besöker henne. Alltid har hon en gåva hon vill ge mig. Genom Carola har jag fått lära mig så mycket och det är också tack via henne som jag har förstått min hälsa bättre.

Jag ska snart till banken då jag och två andra startar upp ett AB. Jag driver redan företaget men vill ha med de andra två i bolaget då jag känner att det inte räcker med bara en person. Vi kommer då satsa rejält på Amazon då vi redan är verksamma på Amazon Sverige och vill ut till andra länder också.

Jag ska bara lämna in några papper till SEB och kan se banken utanför mitt fönster då jag ser 2.5 kilometer åt varje håll i Uppsala. Sedan har vi möte alla tre på Stadshuset då jag bor typ 2 meter i från. Jag överdriver inte när jag skriver 2 meter för jag vill verkligen bo nära alla myndigheter och butiker. Jag gör bäst jobb när jag får bo så nära konferenslokaler som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *