Jag älskar gluten över allt annat på jorden

Jag verkligen längtar till den dagen då jag kan äta kaviar mackor igen.

Jag lades in på sjukhus för ca 3 år sedan samtidigt som jag fick översvämning i hela huset. Det var min man som fick för sig att han var duktig på hantverk och skulle byta något med vår diskmaskin. Allt jag minns var att jag flöt i huset och att soffan jag låg på inte längre hade kontakt med mina ben.

Hela huset var som en bassäng och jag bara simmade och plaskade omkring. Jag kallade honom Paddington innan händelsen och nu var han verkligen Paddington till 100 %. Efter att jag fick ligga på sjukhuset i 2 dagar kunde jag inte längre äta kaviar och vissa andra saker som innehöll för mycket konstgjorda saker. Jag mår så mycket bättre i dag än vad jag gjorde då men resan tillbaka skulle ta minst 3 år. Allt går åt det bättre och det är huvudsaken. Nedan ser ni min efterlängtade frukost med kaffe med grädde och till det smörgås med smör, kaviar, ost och gurka. Samt så brukar jag avsluta frukosten med en banan.

Nu har jag i varje fall börjat tåla mejeriprodukter vilket jag inte gjorde för ca 2-3 månader sedan.

Nu ska jag i väg på zonterapi och sedan kommer jag antingen umgås med bloggerskan Sibylla eller ta emot bloggerskan miss Lopez och hennes dotter på kvällen.

Jag älskar att ta emot bloggare från blogbiz.se på en god lunch hemma hos mig. Jag bor mitt emot stadshuset så vi brukar alltid se hur våra politiker jobba.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *