Därför är distanshealing mycket kraftfullare

Jag har fått prova distanshealing genom Åsa Danielson Grimpe som både är väldigt andlig och författare.

Vi bokade tiden för en vecka sedan och igår hade fick jag healing fast på distans av henne. Jag fick då lägga mig ned hemma hos mig själv.

Helt plötsligt från ingenstans kände jag mig otroligt ledsen för något som hade hänt för 20 år sedan. Jag hade då blivit väldigt arg på en person. Eftersom jag var mycket yngre då så var jag också lättare mottaglig för manipulation. Innerst inne oavsett ålder så vet man att folk säger fel men man försöker ändå hitta svaret hos sig själv. Man tänker tex hur skulle jag ha gjort annorlunda för att inte få dessa kommentarer tillbaka av folk?

Det är egentligen inte andra människors fel om man blir ledsen. Det är enbart mitt fel om jag tar människor på allvar. Ju äldre man blir desto mindre tar man människor på allvar. Nuförtiden så reagerar jag inte alls på folk oavsett om de spelar ledsna, sura eller arga. De äger sina egna känslor och det får bli deras problem.

Här ser ni Åsa Danielson Grimpe hemma hos mig. Jag brukar träffa bloggare från blogbiz.se då vi bara har handplockade bloggare hos oss.

Nedan ser vi hunden Kiwi som också ville vara med när Åsa gav mig medial vägledning.

Oavsett hur man vrider och vänder på det så hittar man inga svar. Långt senare dvs 20 år senare inser man att folk bara har ljugit för en. De spelade helt enkelt på ens känslor och spelade offer in i det sista. I dag tål jag inte folk som spelar offer jag är nog mer allergisk mot dem än vad nötallergiker är mot nötter.

Senare när denna ilska och sorg hade försvunnit så somnade jag omgående. Precis när seanser dvs healing var slut så vaknade jag till i samma sekund. Det är otroligt hur man följs åt dvs när hon börjar på distans så kände jag enorm sorg och när hon slutade så vaknade jag till.

Jag fick också till mig ett ord medan jag somnade nämligen sinare som på ett annat språk betyder ser inte. Dvs jag ser inte utan därför kanske är ledsen. När jag ser så kommer också det försvinna så nu hoppas jag att den där Blå damen Åsa pratade om också ska hjälpa mig att se bättre.

 

Ett svar på ”Därför är distanshealing mycket kraftfullare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *