Nu har hela vår digitala SEO byrå Blogbiz flyttat

Blogbiz bloggportal är en digital mediabyrå där vi hjälper företag att ranka högre på google med sökord.

Vi har blivit så många på blogbiz att teknikerna som nu är 2 heltidspersonal har jobbat för att flytta portalen till en större plattform som är säker från spam och virus.

Vad jag vet så har de varit vakna 2 nätter i rad för att kunna jobba med portalen. Jag har ändå Runar Sögaard att tacka för dessa två tekniker jag har då det var genom Runar jag fick dem. Runar själv sitter fortfarande i fängelset och var vår bloggare tills han åkte in.

Runar kunde verkligen konsten att trollbinda sina läsare och tack vore honom och hans statistik på en halv miljon i veckan så kunde sidan krascha då och då. Han hade sina vänner men också många som var emot honom utan att de ens kände honom. Varför ens vara emot någon man inte känner?

Alla bloggare hörde så klart av sig dag och natt så hela dagen i dag har jag suttit i möte, zoom och telefon med våra bloggare. Det ska bli så spännande och se var detta bär nu då vi har massor av samarbeten på gång med väldigt stora bolag som vi har skrivit avtal med. Vi kan SEO och vet verkligen hur vi hjälper företag att bli synliga på Google där alla företag vill vistas.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *