Alla förtjänar en trygg uppväxt

Det är inte alltid lätt att vara ett barn då barn tar lätt åt sig och suger åt allt som en svamp. Ju yngre man är desto mer naiv är man. Det innebär inte att man har lägre intelligens utan man är bara väldigt godtrogen. Man tror helt enkelt gott om andra människor och tror inte att folk kan ljuga. Det tog mig själv väldigt lång tid innan jag förstod att även folk som gråter spela ett spel. Man kan tro att en människa som gråter absolut inte spelar. Jag har förstått att mänskligheten kan gå så långt att de dessutom kan fälla tårar bara de kan lura folk på vägen.

Vad jag önskar att jag visste för 20 år sedan

Jag önskar så klart att jag kunde hålla mig bort från vissa människor som verkligen spelade mycket på känslor. Samtidigt så skulle jag inte vara den jag är i dag om inte dessa människor kom min väg. Så på något sätt har de varit en bra lärdom, men jag kan känna att priset för att få kunskap är för högt. Ibland känner jag att jag hellre är ensam i min lägenhet bara jag slipper möta på folk av den karaktären igen. Jag har blivit så försiktig med människor att jag inte släpper in nya människor in i mitt liv. De jag träffar är folk jag redan jobbar med som jag kan väldigt mycket om. Jag behöver verkligen inte utöka min krets med folk även om jag tycker att människor kan vara väldigt spännande. Kanske framtiden men just nu känner jag inte att jag har utrymme för det.

Jag önskade då att jag hade haft en stödfamilj som kunde vägleda mig på rätt spår. Som faktiskt kunde se till att jag inte litade på fel människor när jag var yngre. Jag har aldrig kommit till skada egentligen för de som själva var på jakt har också själva blivit skadade.

stödfamilj
Bli en stödfamilj och gör någon annans liv trygg.

Du kan också själv bli en stödfamilj åt andra och dessutom få ersättning för det. Du kan gå in på sidan ovan och göra en intresseanmälan. Så kommer de dessutom att kontakta dig. Tänk så du kommer växa som person när du vet att du gör gott för en annan människa. Ni kan sedan göra mycket roligt också tillsammans och ändå får du betalt för det.

Många undrar säkert hur mycket de får i ersättning som stödfamilj och ersättningen är dessutom väldigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *