Jag vill dekorera plastkrukor

Jag är Uppväxt i Uppsala och vad jag än gör vill jag att det ska ha en anknytning till just Uppsala.

När jag var yngre tog jag alltid bilder av Uppsala redan när jag var ca 10 år gammal. Jag gjorde detta tillsammans med en barndomsvän. Vi tog likadana bilder över Uppsala och var själva givetvis med på bilderna. Sedan satt vi och målade av bilderna för att det var så kul.

Jag bor på den största gatan i centrala Uppsala just nu och har nu bott här i ca 5 månader och tiden går så fort. Från varje fönster ser jag ca 1.5 km bort då jag bor högt upp dessutom.

Jag har länge velat starta något företag som är anknyter till Uppsala. Hos Eliasson Plast kan man beställa tex krukor för att plantera växter hemma så kan man beställa deras plastkrukor. Detta företag har funnits i mer än 50 år så de har den erfarenhet som krävs för att kunna hantera plast. Vi vet ju också att folk har blivit känsligare när det kommer till just plast. Det många glömmer är att när det kommer till smycken så har många människor allergier men knappt någon har allergi gentemot plast smycken vilket jag tycker dessutom är det finaste.

Jag är allergisk mot alla metaller utom järn dvs guld, silver, koppar, titan och andra metaller som vi ännu inte har namn på. Plast är jag däremot inte allergisk mot och jag hade velat skapa smycken av plast. Nu vet jag inte om detta företag skapar det också men man kan ju alltid fråga. Vill du dessutom ha blommor på ditt konto och kontoret är stort så kan du kontakta dem. De har krukor och lego av plast för de som önskar sånt.

Du kan tex beställa plastkrukor och sedan dekorera dem själv tex en som har julmotiv. Nu när julen närmar sig så kan du tex klistra fast kottar på den och sedan spraya med glitter. Då får du verkligen en fin kruka som passar vinter och julafton. När påsken närmar sig kan du måla den gul och klistra på klistermärken av kaniner och kycklingar. Varför inte klistra på riktig äggskal och bilder av höns? Det är bara din fantasi som kan sätta gränser för vad du kan göra med dessa plastkrukor.

Tex vill du ge dina anställda julklappar då kan du beställa plastkrukor och klistra på de anställdas namn och bild på krukorna. Sedan plantera blommor så får blommorna föreställa varje anställd på kontoret. Detta skulle verkligen uppskattas av dina anställda för det bli en trevlig julklapp säkert ingen annan än jag har tänkt på. Jag älskar att skapa med händerna och skulle mer än gärna sitta och dekorera dessa plastkrukorna.

Det är ofta hål i krukor man ska odla i och detta har jag aldrig förstått varför. Jag ska fråga runt så att jag på detta sätt även får lära mig mer om odling.

I dag har jag ingen bil så jag kommer inte röra mig utanför centrum. Jag kommer bara vara hemma och jobba hemifrån.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *