Har du för tung byst och vill operera dem?

Vi vet ju vad en tung byst kan medföra som tex ränder på BH och ryggen tar mycket stryk.

Vi människor blir sällan nöjda utan vi strävar hela tiden till förbättring vare sig det gäller en tung byst till  att man vill förnya sitt hem. Jag har bestämt mig för att läsa på mer om vad man kan göra för bysten och för sin rygg.

Jag kan inte säga att man blir lyckligare av ett utseende, men detta betyder inte att jag inte bryr mig om hur jag ser ut. Min ideal till vad jag tycker är vackert har också ändrats med tiden. Förut tyckte jag att stora bröst var fint och nu känner jag att stora bröst inte är vad jag ens tycker ser attraktivt ut längre. Man ändrar sin smak med tiden. Tex när det kommer till inredning så håller man inte heller fast vi samma färger livet ut. Man vill ändras och man vill göra något nytt även om det handlar om vårt utseende.

Stora bröst kan också göra att man ser mer överviktig ut än vad man är. Om man dessutom inte är så lång så ser man bara större ut än vad man är. Jag känner till flera kvinnor som har både gjort bröstförminskning och bröstförstoring beroende på tycke och smak,. Har man inte så stor byst så kan det vara kul att få känna på att få en större byst. Kläder passar också snyggt när man har en bra hylla som man brukar kalla bröst för.

Jag har en gång mött en mycket märklig kvinna

Denna kvinna var märklig på många olika sätt. Jag minns en gång när jag skulle marknadsföra hennes företag. Då förbjöd hon mig att marknadsföra andra företag. Det roliga och det komiska i det hela var att jag hade nämnt hennes skönhetssalong i bloggen utan att ens erhålla betalning för det. Även om hon hade betalat så har hon ingen rätt att sätta regler på mig och min business. Det är som att kliva in på Åhlén och förbjuda dem släppa in andra kunder och på det ska jag inte ens vara en köpande kund. Denna kvinna är född med väldigt stora bröst. Hon förminskade sina bröst då hon var så trött på att ha så stora bröst som inte fick plats i kläderna. Vet ej hur länge hon gick omkring med små bröst, men efter ett tag tröttnade hon på det. Sedan gjorde hon ingrepp för att få tillbaka stora bröst. Hon som hade naturligt stora bröst har nu silikon i sina bröst. Det positiva är ju att silikonbröst alltid är fastare och har en finare form än naturliga bröst. Så visst hade hon turen med sig ändå och tur det att man kan göra bröstförstoring om man nu ångrar ett ingrepp.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *