Veckans planer för att lyckas i sociala medier

Jag har fått in så mycket nya bloggare till bloggportalen blogbiz.se och vi håller på att expandera genom att flytta till en större plattform.

Den plats vi just nu befinner oss på är för liten för oss. Vi kommer behöva så mycket mer utrymme. Det bästa jag någonsin har gjort är att starta upp egen bloggportal och jobba med offentliga personer bl. a Dogge Doggelito och Panos Emporio. Vi har även några reality kändisar hos.

Vår tekniker heter Simon eftersom vi behöver mer hjälp så räcker inte bara Simon utan nu jobbar även Stefan med portalen. Samt så har vi David som endast sköter SEO delen dvs Sökmotoroptimeringen hos oss. Sedan har vi skribenter hos oss tex Nettan och Karolina. Inte nog med det så har vi även Exodox Factory AB med säte i Uppsala för de som vill ta betal för sina låsta inlägg. Vi är den bloggportal som omsätter mest pengar i hela Sverige.

Vi är inte bara en bloggportal utan vi är också en digital mediabyrå som hjälper företet att ranka högre på Google. Dvs vill du komma på framsidan av Google så är det våra agenter som hjälper er att komma högt upp.

Jag själv gör inte så mycket annat än att tänka på vilken hårfärg jag ska ha och vad jag ska inreda mitt hem med. Tänk att äntligen få ett liv utan att behöva jobba då jag har andra som sköter allt för att äntligen ska kunna få luta mig tillbaka. Jag är huvudet bakom men inte handen bakom.

Jag har inte ens tid att jobba då jag är så upptagen med mitt hem och min personliga utveckling. Många gånger tittar jag ut genom mitt fönster och tänker är detta lycka att slippa jobba? Nej det är inte lycka så jag beslutade mig för att starta upp ännu ett bolag och har 2 delägare i det bolaget. Detta kommer upp senare i december då är allt färdigt. Vi har köpt upp ett lagerbolag nämligen och håller på att koppla in ett bankkonto till företaget.

Sedan starten av blogbiz.se december 2019 så har vi nått 16 miljoner läsare tillsammans.

Tanke på att vi i dag är ca 120-140 bloggare så är det logiskt att vi når ovan siffra. För er som ändå vill kontrollera våra siffror så kan ni använda er utav tjänsten Semrush och då kostar det er 1500 kr per månad. Digitala byråer och företag som anlitar oss kollar alltid upp våra siffror så de känner sig trygga och att det vi säger är hållbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *