Vad ska man köpa till sin singelväninna?

Snart närmar sig julen och jag har några vänninor som lever helt ensamma. Vissa av dem har förut velat hitta en partner att leva med, men med tiden inte velat det längre. Förut när jag jobbade i en galleria så fanns det en bokhandel i min närhet. På den tiden ville min väninna verkligen hitta en partner att leva med. Så allt som  påminde henne om singellivet var för henne en plåga. Ingen fick påminna henne om att hon var ensam. Man kunde inte ens ordna blind date åt henne för åter blev hon påmind om att hon faktiskt var väldigt ensam. Felet med folk som är ofrivilligt ensamma är att de också sänder ut hur jobbigt de tycker att den känslan är.

Folk blir nästan skrämda av dem då de inte heller förstår själva om de har blivit kära eller inte. Det ska ju säga “klick” när man bli kär men i deras fall så säger det aldrig “klick” utan det säger klick, klick, klick, desperat och åter klick. Den de tror att de blir kära i är de inte ens kära i utan de är bara på ett mycket desperat sätt behov av sällskap. Detta gör också att folk inte ser något djup i dem och vänder ryggen och går vidare.

Så vad ska man göra med denna typ av singel väninna nu när julen närmar sig?

Det finns fantastisk bra saker hos just Sinamatic för alla som är singlar även för de som är ofrivillig singel. Tex så hittar du även sexleksaker och vackra underkläder till din väninna.

Du hittar även fina maskerad klänningar som denna klänning som är från sagan Alice i Underladet.

Finns många sagofigurer man kan klä ut sig till om man har det riktigt tråkigt en dag. Själv gillar jag rödluvan då jag fick spela rödluvan i en teater när jag var barn. Jag var nog ca 7 år gammal när jag spelade rödluvan och dessa klänningar är så pass små att de passar utmärkt till ett barn. En vuxen ska nog inte sätta på sig dessa utan man kan säkert köpa dem till ett barn som ska på maskerad.

Det funkar även när det är Halloween då många är utklädda under den perioden. Samt du kan också klä ut dig till en påskkärring om du ska knacka dörr för att tigga godis av dina grannar.

Man slutar aldrig vara barn även om man blir över 30 år för det är alltid roligt att klä ut sig oavsett ålder. Sist jag klädde ut mig var för några år sedan då jag klädde ut mig ofta till en lady från medeltiden. Jag verkligen älskade medeltiden ett tag och ville nästan göra en tidsresa tillbaka till medeltiden. Då hade jag verkligen haft en dröm och skulle givetvis då besöka Istanbul. För jag vill verkligen se hur folk levde under medeltiden i just Istanbul och Bursa som också ligger i Turkiet.

Om du fick vad du ville vad hade du önskat dig? Väninnan ovan skulle säkert önska sig en partner dvs pojkvän men det är inte lätt alla gånger att bara hitta en perfekt pojkvän att leva med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *