Skämmer bort mig själv med shoppingtips inför Black Friday

Ni kan nog aldrig förstå hur viktigt det är att alltid stanna upp i livet för att ge sig själv en gåva. Tex i dag känner jag att jag verkligen har varit duktig. Jag har börjat äta mer spetskål (divsallad) till varje måltid för att det är otroligt nyttigt för mig. Detta med kål fick jag reda på av en mycket gammal anhörig till mig som visade då mig en annan kålsort jag inte minns namnet på.

Vad jag minns med denna kål är att den är rund, vit och med blåa fläckar. Även grö a fläckar verkar den ha. Den innehåller i varje fall otroligt mycket vitaminer och mineraler som vi människor behöver.

Varje gång jag känner att jag har varit duktig så vill jag tipsa mig själv om en shoppingtips black friday för min egen skull.

Det är inte ofta jag ger shoppingtips på min blogg men denna gång känner jag att behovet finns för att jag själv har sparat pengar och verkligen behöva handla något. I dag tex så har jag bara varit till hjälp för andra människor. När jag verkligen har hjälpt till med andras behov vill jag verkligen skämma bort mig själv med något riktigt fint. Tex så brukar jag också ta långa promenader för min hälsas skull. Samt jag brukar städa hemmet kliniskt rent och för att sedan skämma bort mig själv med shopping.

Jag har nu varit hemma flera dagar i sträck så i dag är det första dagen då jag har kommit ut. I dag har det dessutom snöat och detta gör mig extra glad. Jag bor så pass centralt att jag har otroligt bra utsikt så jag verkligen älskar att se snön täcka hela centrala delen av min bostadsområde.

Ovan länk så hittar du massor för att skämma bort dig själv du hittar tex olika tester, skönhet, träning och kost. Allt som behövs i en livstil hittar på denna sida.

Vissa människor skämmer bort sig själva med massage

Själv älskar jag också massage om jag då kommer till en person som verkligen vet hur man ska massera. Eftersom jag älskar choklad så var jag snabb nog och titta vad just chokladen är bra för. Detta visste du verkligen inte om min favoritgodis.

Något choklad verkligen är bra för är om du har järnbrist. Tex många som har blodbrist har järnbrist och då kan en bit choklad hjälpa dig på traven. Kvinnor har ofta järnbrist men det finns även män med järnbrist och då måste man verkligen se vad detta beror på. Tex så har min mamma börjat får järnbrist. Detta innebär då att du ska äta en bit mörk choklad per dag. Du ska inte äta en ljus mjölkchoklad för den innehåller ej mycket cacao. Ljus choklad innehåller inte mer än 25 % högst och då är det en fin choklad. Mörk choklad som innehåller minst 90 % är den som är bra för dig.

Under kategori skönhet

Hittar du också mycket till ett bättre pris än i butik. Här finns också lite som en julkalender dvs en överraskning varje dag. Här kan du också passa på och köpa lite julklappar för skönhetsprodukter går hem hos alla kvinnor och även män.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *