Blogbiz samarbete med SEO experten David

Jag har länge samarbetat med David Lindroth då han verkligen håller vad han lovar.

Han är bland dem mest anlitade SEO konsult & experterna i Sverige. Så han är också ett självklart val för oss att anlita då tack vore honom så har vår portal verkligen vuxit det senaste året. Vi började givetvis i en mindre skala med knappt 10 bloggare och i dag är vi ca 140 bloggare som bloggar på blogbiz.se

Vi håller därför på att bygga sidan helt och hållet på nytt så att vi får bort alla onödiga koder som tynger sidan. Vi vill att sidan ska vara snabb och mobilanpassade.

Detta med SEO är inte så komplicerad som folk verkar tro för vi jobbar nämligen dagligen med detta ämne. Tex driver du en redovisningsbyrå eller en juristfirma? Då kanske du som tex juristfirma jobbar främst med familjerätt. Vad blir då det ord du behöver optimera tror du? Rätt svar familjerätt är det ord du behöver optimera.

Nedan är min absoluta favoritbild dvs att jag lämnar jobbet åt andra och gör inget i något av mina bolag jag driver. Jag hittar en sakkunnig i varje område och själv gör min favoritsyssla dvs vila, äta och se på filmer.

Vissa säger “När folk googlar på vårt namn då hamnar de hos oss”. Ja självklart hamnar de hos er, men folk som inte vet att ni finns hur ska de hitta er? Jo genom att de googlar på tex ordet “familjerätt”. Då ska du också konkurrera ut andra juristfirmor eller advokatbyråer med just detta. Om dina konkurrenter har 30 bloggar eller hemsidor som länkar till dem så ska du inte ha mindre. Då ska du ha ca 32 stycken så att du kommer högre upp på google rankningen.

Ovan historia kan jämföras med en man som var inne på dårhus för att han inbillade sig att han var en råtta. Efter flera års terapi så blev han varse om att han inte längre var en råtta utan en människa. Han blev utskriver och på vägen hem möttes han av en katt. Han blev så klart rätt och sprang tillbaka till dårhuset. Läkaren som såg hur rädd han var frågade honom “Men Olle vi var ju överens om att du inte längre var en råtta” Olle svarade “Jag vet doktorn att jag inte är en råtta men hur ska katten veta det?”

Dåren som sprang i från katten kan jämföras med folk som säger “Om man googlar på mig då hittar man mig” Ja här måste du tänka omvänt “HUR SKA KUNDEN VETA ATT DU JOBBAR MED FAMILJERÄTT” Ditt namn dvs Maria Svensson säger inget om att du jobbar med familjerätt. Samt om du hittar på namn som Svenssons juristfirma så är det väl ingen på denna jord som googlar på just “Svenssons juristfirma” Om någon googlar på det då vill de bara veta mer om vad andra kunder har sagt om dig. Vad du önskar är nya kunder inte befintliga eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *