Jag behöver inte använda bilen lika ofta

I dag har jag haft möte med en av våra kollegor som hjälper oss med optimering på nätet.

Vi är numera 11 personer som jobbar på denna portal för vi får mer och mer att göra helt enkelt. Detta tycker vi är så otroligt spännande så vi verkligen älskar att expandera. Jag träffade David och han berättade vikten av märken på kläder, skor, väskor och bil.

Det är klart att dyrare märken har bättre kvalité för det fanns flera bevis på det. Tex så vet vi att Skoda är en bra bil som många trivs att köra. Jag själv bor också så pass centralt att jag trodde inte jag skulle behöva använda bilen lika ofta. Det visar sig att varje gång jag kliver ut genom dörren så gör jag det för att åka i väg med bilen. När jag träffade David i dag så behövde jag bara gå över gatan till Kommunhuset där alla som sitter i kommunfullmäktige har möten hela tiden.

De har både restaurang med svensk husmanskost och café. Så fort jag kliver in i detta kommunhus så kan jag se mitt eget kök och veranda. Det är så otroligt bra läge för mig att ha mina möten i detta vackra nya stadshuset.

Restaurangen eller caféet hade verkligen goda Croissanter med skagenröra.

Tänk så länge jag har drömt om att bo i nära anslutning till olika myndigheter med café och restaurang och nu gör jag det dessutom. Allt man kan föreställa sig är också allt som blir din verklighet. Jag brukade föreställa mig att jag sov högt upp i Uppsala med utsikt över alla hus och nu gör jag detta. Det som du kan föreställa dig och glädjas med det är också vad du kommer attrahera in i ditt liv.  Just nu kör jag en elbil och skulle jag köra en Skoda så skulle jag definitivt också behöva Skoda Service för att alltid känna trygghet med min bil.

Jag älskar torsdagar för då går min favoritserie på tv. Samt så har jag fler möten inbokade både på torsdag och ett som är otroligt viktigt på fredag. Då har jag zoom möte för jag ska troligen starta ännu ett företag. Mer om företaget och vilka bilar jag älskar mest kommer inom kort.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *