Jag har nu bestämt mig för att vara nyttig

Man kommer ibland till ett vägskäl där man inte vet hur man ska välja. Jag är just nu i ett vägval där jag verkligen vet hur jag ska välja.

Jag väljer min hälsa före allt och vet hur viktigt det är att få i sig rätt mängs av varje sak. Tex C vitamin och D vitaminer är verkligen vad min kropp behöver. Det finns inte en universal lösning på alla våra problem tyvärr. Utan hälsan har flera olika delar som ska gå ihop. Tex rätt mat, motion, akupunktur och hälsokost. Så kosttillskott är något som jag verkligen kommer att komma i gång med så snart som möjligt.

Tex så vet jag hur bra Q10 tillskottet är för alla människor vare sig du är gammal eller ung. Jag har hört så mycket gott om denna så ibland så känns det som om den räcker gott och väl. Fast man ska också tänka på hur man äter och hur ofta man rör på sig.

Vissa människor kan behöva mer tillskott än andra då de kanske är veganer eller allergisk mot massor av ämnen. De går miste om så mycket vitaminer att de verkligen måste ta till lite vitaminer utifrån. Tex de som har histaminintolerans som inte tål vissa gröna växter som spenat. Dessa kvinnor måste verkligen använda folsyra eller folat som de ibland heter för att kompensera speciellt när de är gravida.

Vi människor är mer måna och medvetna i dag om vår hälsa än för flera år sedan. Vi människor har i dag mer intolerans mot föda än vad vi någonsin förut har haft. De som är känsliga mot gluten handlar inte om vete egentligen utan det är att företag lägger in konstgjord gluten i vår föda och många reagerar på detta.

Hur skulle det se ut om vi alla odlade våra egna grönsaker, frukt och bär. Jo då skulle vi bli hälsosammare det lovar jag er. Samt om du skulle baka eget bröd i dag så skulle du tåla gluten på ett helt annat sätt än om du gick och köpte en baguette i någon livsmedelsbutik. Detta måste du nästan själv ta reda på för att kunna påverka din egen hälsa för ingen kommer ta dig i handen och förklara detta för dig som jag gör nu. Läser du mitt inlägg så har du en förklaring till varför så många i dag är känsliga mot gluten och speciellt mejeri produkter också. Du kan göra egen mejeri hemma också om du köper en ko men detta är så långsökt och jobbigt så då hoppar folk hellre över alla mejeri än att köpa ett får eller ko för att mjölka själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *