När Sabina Bergstedt och ungarna hänger hos faster

Det är alltid lika roligt att umgås med Sabina och ungarna.

Jag vill först och främst beklaga sorgen för deras katt Smulan som blev påkörd av en bil. Det finns nog inget värre än att ens katt ska bli påkörd. Precis 10 år innan dog deras katt Loppan men Loppan somnade in för att hon var gammal. Vet ej om Loppan var en tjej eller kille hörs ej på namnet. Jag vet inte heller om Smulan är en tjej eller kille.

Kanske borde man ge normala namn till katter så folk vet om det är en han eller hon. Tyg Gunilla, Erik eller Rickard varför inte?

I dag hela dagen har jag först haft zoom möte med två av blogbiz duktiga bloggare Kristina och Jessica. Sedan så kom Carita vår bloggare hem till mig ända från Värmdö. Jag lade en god höstpasta med trattkantareller.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *