Jag älskar att åka långt med bloggerskan Janet

I dag kommer jag och Janet befinna oss i Nacka för en föreläsning Janet har bjudit in mig på.

Janet är också en blogbiz bloggare och är otroligt aktiv när det gäller att besöka intressanta föreläsning som detta som ska handla om vatten.

Jag måste innan vi åker plocka svamp då jag får besök av bloggerskan Åsa Danielson Grimpe i morgon som driver två bloggar på blogbiz dels en som är på svenska och en likadan som är på engelska för hennes utländska följare då hon är en känd författare.

Vi har många författare hos oss och alla är de otroligt duktiga bloggare. Vi har även Panos Emporio som bloggare hos oss som har sålt sitt företag Panos Emporio och driver restaurang i Göteborg.

Nedan ser ni grannens kanin Victor som är världens snällaste kanin. Min kanin Femman gav sig på honom ändå gjorde han inte minsta motstånd utan fortsatte att vara lika snäll. Han brukar gå lös på gården för han springer inte bort och springer tillbaka när ägaren ropar på honom.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *