I dag blir det en lång dag för mig

Vissa dagar kallar jag för en lång dag när för mycket är inbokad på en och samma dag.

Först har jag läkartid som jag har skjutit upp tusen gånger och nu ska jag dit. Sedan ska jag eventuellt plocka upp en liten pojke för att senare plocka upp en dam som jag ska få goda råd av.

Fredagar är också långa dagar för mig då jag numera åker ut till skogen fredag, lördag och söndag för att ha picknick och plocka svamp.

Jag har haft möte med Isabel Lopez 3 ggr nu. Samt kan även meddela att hon tillsammans med vår bloggare Dogge Doggelito åkte på ett sponsrad resa till Spanien innan hon kom till mig. Miss Lopez är också bloggare hos oss på blogbiz.se samt även Dogge så klart. Vi är en bloggportal som engagerar oss i våra bloggare på heltid därför växer vi och har väldigt nöjda bloggare.

Detta är i min veranda dvs inomhusbalkong vilket inte många har då planeringen är lite annorlunda och väldigt unikt i sitt slag.

Jag skulle egentligen i dag närvara på ett seminarium eller webinarium med en person som inte kan utbilda och har ingen pedagogik så jag avstår helt.

Personen i fråga kan heller inte ta emot konstruktiv kritik utan vill fortsätta vara lika opedagogisk så att han på ett säkert sätt förlorar fler som anlitar honom. Jag har inga svårigheter att lära mig för om jag inte förstår när en person föreläser då är det stora problem hos personen som försöker lära ut. Jag är väl insatt i ämnet så jag är heller ingen nybörjare.

Hade en dålig lärare när jag studerade systemvetenskap på Polacksbacken i Uppsala. Hon tog fram påhittade koder för att lära ut. Koder som inte ens passade ihop. Det är som att jag ska lära ut svenska till folk och hittar på en mening som är typ “skorna gardin anka dog på jättens stora bara du vill aktiebolag redigeras utan att man tappar bakdel skruv bla bla” Skulle ni lära er svenska om ni fick en sådan mening? På samma sätt kan man inte lära ut om man hittar på koder som skär sig dvs som inte ens bildar kodsnutt ihop. Ska du lära ut så måste du verkligen lära ut rätt saker.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *