Pizza utan Karolina Wendelin

Jag brukade träffa Karolina varje torsdag och äta pizza som frukost.

Nu har Karolina inte den tiden längre så jag tog fram en bild på en en söt alpacka och åt frukost som sällskap. Alpackor är bland de sötaste djur som finns. Detta är taget i min gamla lägenhet då jag var på väg att flytta så märktes det även på bild hur stökig bakgrunden är.

I dag har jag en bokad tid hos tandläkaren och i morgon sitter jag i möte med revisorn och vår Amazon expert Oskar som jag samarbetar med. Snart startar vi ett AB där även Karolina kommer ingå för jag gör inget om inte Karolina är med. Hon är otrolig smart och håller alltid vad hon lovar. Om hon inte kan så säger hon även det så man får aldrig överraskningar genom henne.

Det finns även folk som vill mycket och när det kommer till sin spets så kan de inte hålla allt de har lovat. De drar sig ur och lämnar folk i sticket. De lär sig aldrig att man ska inte lova mer än man kan utföra. Det är också klart man känner igen denna sort numera.

Varje gång jag har tandläkartid så får jag sådan ångest tyvärr. Jag vill bara få det överstökad sedan kommer jag känna att mitt liv är semester varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *