Akademibokhandeln (Attraktionslagen)

Böcker jag rekommenderar som julklapp Attraktionslagen Så får du den att verka till din fördel av Esther och Jerry Hicks.

 Attraktionslagen är en instruktionsbok till livet

Varje gång man läser en bok om attraktionslagen så får man alltid en ny aha upplevelse därför läser jag om dessa böcker om och om igen. Det är sådan tur att jag har upptäckt att mitt liv enbart ligger i mina händer och inget slump. När du upptäcker vad jag har upptäckt kommer du inte bli lika rädd för vad framtiden har att ge.

I den här boken förklarar de bästsäljande författarna Esther och Jerry Hicks hur allt det du upplever, både önskat och oönskat, förmedlas till dig av universums mäktigaste lag: Attraktionslagen.
Välbekanta uttryck som lika barn leka bäst eller kaka söker maka åsyftar egentligen det här fenomenet, nämligen att likheter dras till varandra. Några av historiens största läromästare har diskuterat det, men det har aldrig tidigare förklarats i så tydliga och praktiska ordalag som i den här boken av makarna Esther och Jerry Hicks.

I Attraktionslagen får du lära dig mer om de ständigt närvarande lagar som styr vårt universum och hur du får dem att verka till din fördel. Med hjälp av kunskapen du får när du läser den här boken slipper du gissa dig fram i vardagen. Du förstår äntligen orsaken till praktiskt taget allting som någonsin har hänt i ditt eget och i dina närståendes liv. Boken hjälper dig att med glädje bli, göra eller få allt du någonsin kan önska dig!

Ett svar på ”Akademibokhandeln (Attraktionslagen)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *