Skip to content
Revolutionerande konserveringsmedel (attraktionslagen) på naturlig väg
Attraktionslagen

Revolutionerande konserveringsmedel (attraktionslagen) på naturlig väg

Kommer ni ihåg testet jag gjorde med de två tomaterna i varsin burk med två olika texter på?

En av burkarna skrev jag positiva ord som kärlek och en av dem skrev jag “hat” på. Den med hat började ruttna förfärligt inom en månad och den med texten kärlek bevarades helt fläckritt.

Detta är revolutionerande för våra grönsaker i framtiden i stället för att konservera så kan vi skriva “kärlek” som konserveringsmedel fast på en naturlig väg.

Varför fungerar detta enligt attraktionslagen?

Jag sänder en övertygelse om att den positiva tomaten kommer att bevaras samt att den negativa tomaten kommer att elimineras. Just pga av min övertygelse så skapar jag också vad man kan kalla för vetenskap eller naturlagarna. Allt bottnar i tankens kraft och vad vi förväntar oss av naturen och av livet. Även regn som faller på vår jord har sitt ursprung i våra förväntningar. Vi kan lika gärna tro att regn kommer att upphöra för gott på jorden och så kommer det även att bli.

Om detta nu fungerar med tomater som innehåller nästan 80 % vatten vad tror du händer med dig själv när du tänker negativa tankar? För det är vattnet som formar sig efter våra ord och tankar.

2 comments on “Revolutionerande konserveringsmedel (attraktionslagen) på naturlig väg”

  1. […] Jag har även hittat en bloggare som bland annat skriver om Lagen om Attraktion och hon berättar om ett experiment som hon gjorde med 2 tomater. Med hjälp av Lagen om Attraktion fick hon den ena tomaten att hålla sig fräsch och den andra började ruttna. Visst låter det häftigt? Bloggaren heter Anne Von Porat och hon driver bloggen Veckomagasinet och inlägget med experimentet måste ni bara läsa och det hittar ni HÄR! […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *