Vara med “vänner” som inte vill se mig växa är att vara med folk som motarbetar universums lagar.

Om du vill växa se till då att vara med vänner som vill se dig växa (attraktionslagen i ett nötskal)

Om du i stället vill trycka till dina vänner så är det dig själv du trycker ner för universum hör din önskan och vips så har du gjort dig själv en björntjänst. Om folk påstår sig förstå lagen om attraktion och ändå inte vill andra väl så har de inte förstått grundlagen om attraktionslagen. De du önskar andra är vad du själv kommer att drabbas av så se då till att önska andra väl.

Man kan också säga att man drar till sig sämre människor när man själv också har en dålig självkänsla. Om du inte sätter värde på dig själv hur ska universum sätta värde på dig. Universum är en bekräftelse på hur du ser på dig själv. Det är lite som en bank om du sätter in en krona kan du inte plocka ut en 2 kronor samma dag.

I dag är jag hemma hela dagen

Jag måste bli färdig med allt i dag därför kommer jag vara hemma och det enda sällskap jag har är själva stadshuset då jag är granne med dem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *