Jag har börjat renovera möbler hemma

Jag kan om jag vill göra mycket allt från att tapetsera väggar till att renovera möbler.

Jag är den som bara vet hur man ska göra allt utan att någon behöver lära mig något. Kan bero på att jag har levt så pass många liv att jag kan väldigt mycket själv. Tex så minns jag under min barndom en väninna som skulle steka ägg. Hon la i ägget och smöret samtidigt. Här kan man ju undra om hon är född för fösta gången på denna jord för hon var väldigt primitiv i alla sina beteenden och är det än i dag när jag möter henne.

Hon är ingen jag umgås med längre då det enda hon gjorde var att ta energi genom sin negativitet. Jag har bara människor omkring mig som jag verkligen trivs med.

Den är inte färdig än för när den torkar blir det jämnt och matt. Jag ska mål om den en gång till för att sedan lacka hela på något sätt så att färgen sitter kvar.

Ni kommer få fler bilder av denna möbel som egentligen är second hand bord. Jag har ganska mycket som är second hand då jag gillar att blanda gammal med nytt. Chesterfield sofforna är helt nya samma sak med mattan mm.

Det är så mycket som ska göras om i min nya lägenhet och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag känner ibland att jag inte hinner med allt jag önskar göra. Trots att jag bor mitt i centrala Uppsala dvs mer centralt än innan så är avstånd till vissa saker för långt för mig. Jag gillar inte stora gator önskar att dessa var lite mindre så jag kunde kliva över dem enklare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *