historiern om de 3 skobutikern och hur du undviker konkurrens enligt attraktionslagen

Enligt attraktionslagen så får vi det vi själva tänker på vare sig det är något gott eller ont. Den som är rädd för konkurrens driver sig själv till konkurrens enligt historien om 3 skobutiksägare. 

(obs historien har jag själv hittat på för att ni ska förstå attraktionslagen)

Nedan ser min min våning mitt i centrala Uppsala som jag har attraherat in för att jag inte jämför något med någon människa.

Det fanns en liten stad för länge sedan som hade endast en skobutik. Alla i den lilla byn köpte alla sina skor i denna butik. En av kunderna kom på tanken att det var en sko sort som saknades och började skapa inomhusskor och sålde i egen butik. Han blev inte konkurrent till den första skobutiken utan han blev ett komplement.

Sedan fick skoägaren med inomhusskor en kund som kom på en ytterligare idé om att skapa skor för folk i andra länder som har behov av vinterskor. Med detta drog han in utländska kunder till sin butik. Detta skrämde både han som hade sin första skobutik och han som hade inomhusskor butiken. Hade dessa två inte varit rädda för konkurrens skulle utländska kunderna även besöka deras skobutiker och köpa deras skor. Eftersom de var rädda för konkurrens så sände de ut till universum känslan “rädsla för konkurrens” Då måste universum sända tillbaka samma känsla och bekräfta att vad de än känner så har de rätt. Oavsett om du känner rädsla eller trygghet så är det också vad universum kommer att sända tillbaka till dig.

S.k ” vänner” som mår dåligt av andras framgångar (attraktionslagen i en nötskal)

Jag har tyvärr mött människor som har försökt trycka ned mig när jag har varit glad över mina framgångar. Att de försöker trycka ned mig förändrar inte mitt liv för deras universum hör bara deras känslor och vips så är det de själva som står på ruta ett under hela sitt liv och inte jag.

2 svar på ”historiern om de 3 skobutikern och hur du undviker konkurrens enligt attraktionslagen”

  1. Precis så är det. Tack för en bra beskrivning. Jag var själv med om Attraktionslagens effekter igår. Det var helt magiskt och helt otroligt det som hände men jag bad om hjälp och jag fick det också. Dock inte på ett sätt som jag själv hade kunnat förutse. Måste nypa mig i armen ibland för att tro att det som hände verkligen hände. Anne, du kan läsa om det som hände på min blogg. 🙂

    Njut den här charmiga måndagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *