Hemsökta platser Kursenbergs Herrgård

Jag har varit på butikschefsdag med chefer från olika modebutiker från Uppsala på Krusenbergs Herrgård. Innan jag publicerar inlägget om vår 3 rättersmiddag vill jag berätta om att det spökar och Vita Frun på Krusenbergs herrgård.

Det finns hemsökta platser i Uppsala och en av dem är Krusenbergs Herrgård

Ev av kvinnorna ur det förflutna dröjer sig kvar vid herrgården. Det är Vita Frun som är skygg och vacker enligt dem som har sett henne. Vem hon var eller vad som gjort att hon dröjer sig kvar vet vi inte. Men under ett besök av mediet Terry Evans framkom att hon som gårdens skyddsande håller ett vakande öga på de gamla husen och alla som gästar vackra Krusenbergs Herrgård. Hon visar sig enbart på skymmningstid dock visar hon sig bara för kvinnor.

Nedan är jag i varje fall utklädd till Vita Frun

Ett svar på ”Hemsökta platser Kursenbergs Herrgård”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *