Min upplevelse av Anthony Charles Heads (Anden i glaset)

Jag har varit på föreställningen Anden i glaset med Anthony Charles Heads som både är tankeläsare och trollkarl i ett måste jag säga.

Jag var där helt ensam då biljetterna var slutsålt så ingen av mina vänner fick plats på föreställningen. Det var första gången i mitt liv som jag gick på en föreställning helt ensam dessutom något som för mig är skrämmande.

Det satt 175 personer i publiken och han testade alla i publiken genom att han bad alla ställa sig upp. Han sände tanke om figurer till alla 175 och de som ej kunde fånga upp fick sitta ned. Till slut var det bara 5 kvar i publiken som ansågs vara mediala då de kunde läsa av hans tankar. Kan ni gissa vem en av de fem var? Så klart jag själv var en av dem. Då jag har gått på många kurser och vet hur man sänder en tanke och tar emot så var detta inte så svårt för mig.

Jag är reikimästare och på den 3 kursen dvs 3 nivån då man blir mästare lär man sig att rita reiki symboler. När man väl ritar dem så får man också kontakt med andra människors sinne som du vill ha kontakt med.

Hur läser man av en tanke?

Man ritar dessa symboler och ber sedan en person tänka på tex en siffra eller färg. Sedan så får man upp samma färg i sitt sinne och det slår aldrig fel. Jag testade detta på min mamma direkt efter kursen och kunde dessutom säga i vilken ordning hon tänkte på färgerna. Har man dessa färdigheter som jag har ja då kan man ta emot andra tankar dvs tankeläsning.

Jag kanske borde följa med och turnera med Anthony Charles Heads som hans assisten då jag anser mig själv också förstå hur man jobbar. Vem vet kanske i nästa liv där vi båda är katter kommer vi att samarbeta.

Anthony Charles Heads flyttade även bord och detta har jag lagt upp på min instagram @veckomagasinet för er som vill se det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *