I dag ska jag verkligen möta anden i glaset

Lagom till Halloween så ska jag på ett föredrag som heter “Anden i Glaset” Det blir på kvällen så ni kommer få del av vad som verkligen händer i kväll.

Det är en duktig illusionist som håller i detta föredrag och ska spela oss en spratt. Jag må vara nyfiken på det andliga men jag tycker att de flesta som pratar kring andlighet och mediumskap är lite väl flummiga ibland. De säger saker som kan passa in på vem som helst tex “Streta inte emot universums lagar, jag känner att du stretar emot”. Hur specifik blir ens den meningen om mig? Hur väl kan en person känna en för att säga något sådant? Genom att försöka sätta sig på andra kommer man varken fram i affärer eller i medialitet. Du ska aldrig dränera folk på energi om din avsikt är att skapa förtroende. För det slutar bara med att du provocerar folk dvs tar deras energi. Om en person som söker din hjälp är tvungen till slut att försvara sig själv mot det du säger då är du verkligen fel ute. Detta borde för dig bli en stor varningstecken på att du har förlorat personens förtroende och folk kommer sluta se dig som en seriös affärspartner och vägledare.

Vad vet ens personen hur jag jobbar med universums lagar? Jag har i varje fall riktiga verktyg som EFT där jag kan göra något åt saken och ändra på min framtid genom att tappa på akupunkturpunkterna. Att göra EFT har hjälpt mig att lösa allt och det omöjliga tar bara längre tid och även det kommer jag att lösa. Men att sitta och lyssna på flummig uttal om vad jag bör göra och inte göra är så waste of time. Saknar verkligen någon som är skarp utan att döma.

Ska du hjälpa en person som söker din hjälp ska du aldrig sätta dig över personen genom att döma. Då tappar personen förtroendet för dig.

Bästa tipset från mig

Att säga till folk att dina problem ligger kvar sedan tidigare liv, är som att jag ska söka jobb som läkare och sedan när jag kommer till anställningsintervju säga att jag var faktiskt läkare i mitt tidigare liv därför sökte jag jobbet. Skulle de med respekt lyssna vidare tror ni?

Ett svar på ”I dag ska jag verkligen möta anden i glaset”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *