När jag bakar Focaccia hemma

I dag ska jag på möte med en studievägledare då jag eventuellt själv ska ge utbildningar och jobba för dem.

Jag berättar mer när jag har mött kvinnan och vilken typ av utbildning det är jag kommer att ge. Ni kan nog själva gissa er till vad jag kommer att föreläsa om.

Jag har stått på scen många gånger i mitt liv och föreläst och vill därför nu ge utbildningar i stället för att stå på scen och föreläsa. Jag älskar att stå på scen och har stor vana eftersom jag själv också har fått föreläsning hur man agerar på scen när man föreläser. Jag har haft retorik kurs privat med en som gav ut sådana utbildningar för flera år sedan.

Nedan har jag bakat en Focaccia och även dekorerat med kryddor och oliver ovanpå precis som man gör på Waynes Coffee franchiseföretaget jag driver i Uppsala.

Snart kommer jag även ha flera offentliga personer inbjudna hem till mig som vill bli mina kollegor. Vem det blir överraskar jag er med vid ett senare blogginlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *