Marknadsför ditt företag genom qpong

Jag träffade Patrik och Karolina över en kopp kaffe och Sushi. Patrik har jag samarbetat länge med och det har alltid varit väldigt givande.

Nu har jag också fått ta del av Qpong där du kan marknadsföra ditt företag. Nedan Karolina har länge jobbat som agent och skribent på blogbiz.se. Hon var en av dem som jobbade heltid och är numera bara bloggare hos oss. Karolina är även min svägerska och mamma till min Brorsson Emil.

Jag ska ordna upp lite bilder och lägga in dem i denna app som är superenkel att använda. Waynes Coffee finns på sidan redan och jag ska lägga in flera företag jag har. Att lära sig något nytt är så otroligt givande. Nu studerar jag tex KNAA komplett Nordisk Amazon Akademi som leds av Carl Helgesson. Det är 8 moduler och det tar en hel vecka per modul. Jag är i varje fall äntligen på modul 2 och ska verkligen klara av denna examen att bli expert inom Amazon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *