Kina restaurang som har slagit igen för gott

Jag gillar kina mat och har alltid älskat det

Jag åt buffe häromdagen och någon vecka senare såg jag att restaurangen hade slagits igen för gott.  Jag har försökt göra kina mat hemma dvs kyckling, ris med jordnötssås men lyckades inte. Jag ska ta och kolla på YouTube hur man gör jordnötssås.

Jag som ofta har besök hemma i form av bloggare och anställda måste verkligen kunna allt om mat för att kunna imponera på mina gäster. För mig är det viktigt att kunna bjuda på någon gott när folk hälsar på. Folk älskar att sitta hos mig och titta ut för de tycker att mitt hem är som en Panorama fönster ut mot hela Uppsala.

Jag håller också på dessa dagar starta en ny verksamhet som också är inom livsmedel så klart. Än har jag inte tagit klivet ut utanför livsmedel. Jag måste bara komma på en helt ny idé innan jag vågar ge mig ut och prova på nya möjligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *