Jag älskar manliga smycken

Som bloggare har jag alltid visat upp olika smycken i bloggen just för att smycken är min hobby.

Som barn samlade jag på parfymer och hade ca 500 olika sorter och fick då ställa ut mina parfymer på stadsbiblioteket. Sedan kom det fram att jag var allergisk mot ett ämne som fanns i parfymer så nu har jag precis allt parfymfritt. Jag provade även parfymfri schampo och balsam. Jag såg ut som ett skogstroll när jag använde dessa preparat i håret. Så nu har jag gått över till vanliga produkter för mitt hår igen.

Boven i dramat var inte schampo och balsam utan boven i dramat var att jag var allergisk mot titan och guld vilket är en väldigt ovanlig allergi. Jag har blivit så känslig mot allt och kanske har jag varit det hela tiden utan att ha vetat om det. Ibland vet jag inte ens vad det är jag reagerar mot. Man kan bli tokig i mitt tillstånd men vad gör man? Jag får helt enkelt söka med ljus och lykta för att förstå vad jag är känslig mot.

Så nu satsar jag på smycken i stället och då använder jag smycken som jag inte reagerar mot.

Jag verkligen älskar pärlor speciellt saltvattenprälor så nedan pärlor blir då naturligt att jag då önskar bära.

Ni ser också på bilden att det är en man som bär detta smycke då denna är avsedd för män. Jag gillar det enkla i denna stil. Det är inte så avancerad utan bara en enkel design och det äskar jag verkligen.

Jag önskar även tillhörande örgängen och armband men det kanske jag inte hittar men vad gör det när halsbandet är exakt det jag söker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *