Köpte persilja från en kolonilott

Jag älskar att stanna upp och köpa saker längs vägkanten. Om det ringer på dörren och barn vill sälja något så köper jag alltid något.

När jag var bar dog folk hellre än att köpa av mig och mina jämnåriga när vi var barn. Jag förstår inte varför man inte kan uppmuntra barn till att de gör något bra dvs försöker tjäna ihop pengar till en klassresa. Som barn tappade man verkligen hoppet då 99 % sa nej när man ringde på dörren. Folk var mer apor på den tiden de visste inte hur man skulle hantera sociala situationer. Tur att evolutionen går fram och att de människor som föds i dag har godare hjärta än sina föregångare.

Hur kan man ens neka barn som frivilligt jobbar för en ynka slant? Jag älskar att bidra helt enkelt att kunna hjälpa andra. Det är så lite som krävs från var och en för att någon annan ska få mer självkänsla och lyckas.

Jag har otroligt många affärsmöten inbokade

I dag har jag inte tid att göra något annat än närvara på affärsmöten som är inbokade. Jag går nu en utbildning på Amazon som kostar en del men är värd varenda öre. Det är komplett Nordisk Amazon Akademin som håller i kursen. Carl Helgesson från Askersund är den som leder kurserna. Vi är många som går denna utbildning och sedan får vi också diplom.

Nedan ser man en ovanlig kattras som var ute för första gången säkert. Katter ser man inte längre som man gjorde mycket förr i tiden när jag var barn på stenåldern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *