Jag har besökt flera slott under sommaren

Jag och många kring mig är medlem i Beridna högvakt vilket ger oss fritt inträde till alla 13 slott som ingår i de kungliga slotten bl.a Stockholms slott och Drottningholms slott.

Jag gillar trädgårdar och har en liknande utanför mitt eget hem numera. Jag kan varje morgon se alla politiker och kommunfullmäktige. Jag ser också deras lunchrum och ser hur de jobbar ända högst upp i huset.

Energi vibrerar och den här energin rör sig. Ljud är ljudvågor det vet vi allihopa. De kommer in i örat och mekanismen i örat tolkar detta. Allt vi ser är också vågor och ljus. Allt är energi och även våra känslor och tankar är energi. Se till att ha kontroll över era tankar så att ni som jag kan attrahera in nedan botaniska trädgård in i ert vardagliga liv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *