Emotionskoden och svamp

I dag kl 15.00 har jag möte med Marie Christina som har emotionskoden som en behandlingsmetod. Den kan man också kalla för energipsykologi.

För er som vill veta mer om just emotionskoden så kan ni gå in på banner till vänster om bloggen. Om ni läser denna blogg via mobil så är det första reklamen längst ned med en kvinna som har öppna armar och rosa skjorta på sig.

Efter mötet ska jag i väg och plocka svamp tillsammans med Uppsala fältbiologer. Jag känner bara igen trattkantareller och det är också den enda svamp jag tycker är god. Jag älskar svamp och kan äta alla sorters. Jag skulle nog inte våga plocka svamp själv. Har redan varit i skogen i närheten av Bergsbrunna-Sävja och plockat blåbär med min brorsdotter Madeleine och hennes pojkvän Daniel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *