Därför har jag aldrig uppsatt hår

Oavsett hur tjockt hår jag har eller använder mig utav löshår så får jag aldrig ont i nacken eller i huvudet. Så fort jag gör en fläta eller sätter i ett spänne så gör det ont efter ett tag. Jag kan inte ha hårsnoddar i håret och är väldigt känslig.

Det tar också lång tid för mig att kamma ut håret då jag i dag har otroligt lång och tjockt hår. Jag har inga tjocka hårstrån utan jag har för många hårsäckar helt enkelt. Jag har velat förut ha tunnare hår men numera vill jag bara ha tjockt hår. Jag har haft expansion flera gånger i livet och då i olika tjocklekar. Jag har dessutom provat olika sorters också för att prova mig fram.

Jag känner mig aldrig fin när jag sätter upp håret utan jag känner mig som mest fin när jag har utsläppt hår. Jag har självfallet dvs inte helt rakt. Jag har inga lockar heller och det är väl skönt det. Jag skulle verkligen inte orka kamma ett hår som är lockigt.

Båda bilderna ovan har jag expansion för att få fylligare och längre hår. Ena bilden är från när jag var med ett tv program om att tävla i att laga mat. Då gjordes mitt hår i ordning flera timmar innan tv programmet skulle spelas in. Det var också de två värsta dagarna i mitt liv. Jag skulle nog aldrig vilja jobba med tv produktion de har så långa dagar och är inlåsta i en källare.

Jag vill verkligen jobba i det fria som jag gör i dag. Dvs jobba när jag själv vill och har lust. Nu ska jag tex tvätta håret och bara kamma ut det. När jag ska på fest då minsann är det expansion som gäller från Pozehair  som är de mest kända inom hairextansion mm.

Kungafamiljen bär expansion på Nobelfesterna

Visste du om att kungafamiljen alltid använder sig utav löshår och expansion? Annars kan man inte få till en håruppsättning med deras fjun till hår. Ingen av dem har volym i håret så alla är i stort behov av extra hår. De har då otrolig håruppsättningar där både diadem och tiaror ska passa in. Jag följer även en serie om osmanska riket och där använder de också expansion. När personen som har huvudrollen ska spela ledsen och inte orka bry sig om sitt utseende ser man också att håret är tunnare för att de då inte har använt löshår hos skådespelaren.

När personen i fråga dvs drottningen får makt och är superglad ja då har man så klart lagt in expansion i hennes hår för med mycket hår och stora uppsättningar får du som kvinna mer utstrålning. Detta vet vi kvinnor därför är vårt hår mycket viktig del av oss. Jag skulle aldrig vilja ha kort hår jag älskar lång och tjockt hår och enda vägen dit för de flesta av oss är faktiskt hairextansion från Pozehair.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *