Tips på måltidsersättning utan sötningsmedel och stevia?

Jag älskar att äta pizza till frukost och då blir det också mycket sallad till. Min pizza är inte så stor utan det är en sådan man köper från Willys och sedan lägger man själv upp det man gillar.

Till detta kaffe från Lindvalls då de har kommit ut med snabbkaffe som jag älskar. Jag dricker bara snabbkaffe med grädde till.

Jag kommer alltid att äta det jag mår bra av det är min hemlighet gällande min hälsa. Om jag inte mår bra av en produkt så får jag direkt huvudvärk. Jag lyssnar aldrig på vad folk säger om gluten eller något annat. Jag tror att folk bara hittar på. Jag orkar inte lyssna på folk och deras påhitt om gluten. Detta är bara ett fenomen man har hittat på för att kunna sälja dyra glutenfria produkter som ger migrän. De innehåller oftast majstärkelse som är direkt jobbigt för mitt huvud. Det innehåller mycket histamin som inte är så bra för oss människor. Ta reda på vad som innehåller histaminer om ni vill ha en sundare kropp.

Jag äter alltid mycket frukost och sedan försöker jag äta mindre mot kvällen.

Jag söker med ljus och lykta efter en måltidsersättning utan sötningsmedel och Stevia men hittar aldrig det. Är det någon som har tips får ni gärna kontakta mig.

Stevia och sötningsmedel ger mig migrän direkt. Jag tål inte soja och majs heller för det ger mig migrän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *