När blogbiz skribent och agent kom på besök

Jag brukar med jämna mellanrum bjuda hem mina anställda på lunch. Jag bor ovanför flera restauranger just nu så det är lätt för mig att hämta mat.

Jag älskar att laga mat så denna gång lagade jag pytt i panna med rödbetor och stekt ägg. Nedan ser ni bästa Nettan Bergh som jobbar heltid på blogbiz. Vi sitter i min veranda och det var dessutom väldigt varmt. Nettan började som bloggare hos oss och sedan jobbade hon 25 % som steg till 50 % och nu ska vi se om hon klarar av 100 %. Än är det ej spikat så vi får se hur det blir. Blogbiz har ca 140 bloggare varav 50 av dem är på elitnivå.

Vi utökar med personal hela tiden då vi också är en digital mediabyrå. Vi har bara handplockade bloggare hos oss. Bla Panos Emporio, Dogge Doggelito och Nina Tegar (som ger ut prinsessan Märtha Louise av Norges böcker). Det var också genom Märtha Louice jag lärde känna Nina. Jag har också kända från Paradise Hotel.

Har haft Runar Sögaard, Denise Lopez, Patrik Isaksson, Susie Päivärinta och Sofia Bonde som bloggare hos mig.

Sen tog vi och fikade i tesalongen dvs matsalen som är en bit bort från min veranda.

Dessa Hortensia blommor fick jag av Nettan. Som ni vet så är jag dålig på växter så nedan stackar blomma tynade bort snabbt hos mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *