När min veganska väninna kom på besök

Jag har en väninna som driver ett stort instagram konto som handlar om vegansk mat. Hon var hemma hos mig på besök och då fick jag tillfälle att laga veganska maträtter och rawfood.

Då blev det vegetarisk sushi som jag själv hade lagat och olika sallader till. Hon tog också bilder och publicerade på sitt instagramkonto och taggade mig på @veckomagasinet

Det var så länge sedan vi sågs och jag hade verkligen saknat henne. Ett tag var hon också bloggare hos mig på blogbiz.se och kanske funderar hon på att komma tillbaka till oss. Det hade verkligen varit roligt att ha henne hos oss igen. Vi har just nu ingen som äter så nyttigt som hon gör och därför skulle det vara roligt för alla tusentals människor som följer blogbiz bloggarna.

Nu ska jag i väg till en bondgård utanför Uppsala och köpa lite lammracks passar så bra att i detta inlägg tala om kött eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *